Ja, wij hebben een webshop 😉.

Ben je op zoek naar juridisch advies of het betere maatwerk voor je contracten of policies? Check ons aanbod!

21/04/2021

We are growing… Welkom Thomas, Isha en Pieter!

Leesduur: 4 minuten

“Innovation distinguishes leaders from followers”

Rake woorden uit de mond van Steve Jobs en woorden die élk bedrijf in een snel digitaliserende economie ter harte zou moeten nemen.  Woorden die nog meer gelden in de advocatuur dan in andere sectoren.  Ons beroep is al enige tijd aan het veranderen en vooral aan het digitaliseren. Een golf van nieuwe “legal tech” toepassingen en tools die klassiek, tijdrovend werk automatiseren, overspoelt de juridische wereld en bestaande businessmodellen worden hierdoor steeds opnieuw in vraag gesteld.

Bij Sirius Legal zijn we hier al lang zeer intensief mee bezig. Wij willen niet overspoeld worden door die vernieuwingsgolf. Wij surfen ook niet zomaar mee op die golf. Neen, bij Sirius Legal zijn wij die golf.  We hebben ze de voorbije jaren zelf mee in gang gezet!  

Wij zijn vandaag al bezig met de juridische regels én technologische evoluties van morgen. Dat is de enige manier om futureproof te ondernemen en blijvend te innoveren. Dat geldt niet alleen voor ons, maar ook voor de starters, KMO’s en multinationals uit binnen- en buitenland die onze cliënten zijn en voor iedereen die wil innoveren in zijn of haar sector. Precies daarom omarmt Sirius Legal technologie en volgen wij op de voet de technologische actualiteit. Je vindt bij ons om die reden ook niet enkel advocaten, maar ook professionals die hun sporen verdienden in de media-, marketing en IT-wereld. Voor wie ons nog niet helemaal kent: Sirius Legal staat voor pragmatisch, snel, toegankelijk en betaalbaar advies, gedreven door passie en mét kennis van jouw business.

 

2 jaar geleden startten wij zelf met een ambitieus intern vernieuwingstraject.  We verbreedden onze horizon en haalden ervaren maar pragmatische consultants van buiten de advocatuur in huis. We gingen aan de slag met een interne digitaliseringsoefening met als doel onze diensten beter, sneller en efficiënter te maken voor onze cliënten in binnen- en buitenland. Sirius Legal werkt daardoor niet als een klassiek advocatenkantoor, maar als een echte digitale onderneming waarbij de cliënt centraal staat. Dat onderscheidt ons van anderen en houdt onze relaties met cliënten en partners zeer scherp. Achter de schermen werken we bovendien naarstig verder aan ons eigen érg ambitieus digitale juridische platform voor bedrijven en ondernemers.

Maar a fool with a tool remains a fool, natuurlijk. Daarom zetten we even hard in op de versterking van ons team en zijn we bijzonder trots om dit voorjaar een aanzienlijke uitbreiding van ons team aan te kondigen. We verwelkomen maar liefst drie nieuwe collega’s die stuk voor stuk ervaring, kennis en een gedeelde passie voor technologie en innovatie met zich meebrengen.

 

We zijn bijzonder trots en blij met de komst van Thomas Luyten. Thomas bouwde bij onze Mechelse buren van Mahla een carrière uit in het handelsrecht maar vooral ook in gegevensbescherming en GDPR. Thomas is een ervaren en gecertificeerde Data Protection Officer en zal ons binnenkort bijstaan in cybersecurity en GDPR trajecten en in DPO opdrachten voor onze key accounts. 

Ook zorgen we voor een aanzienlijke injectie aan jeugdig enthousiasme én technische knowhow in de persoon van Isha Upadhyaya. Isha studeerde aan de KULeuven en de Université CY Cergy-Paris en deed de voorbije jaren ervaring op bij verschillende legal tech bedrijven zoals Clausebase. Ze werkt actief mee aan diverse technologieprojecten binnen de KULeuven. Deze uitbreiding van ons team, investeringen in state of the art technologie en gouden partnerships, wapenen Sirius Legal alvast voor de toekomst.
We zijn klaar om onze cliënten nóg beter, sneller en efficiënter van dienst te zijn.

 

P.S.: Wil jij als advocaat, consultant of IT’er ook deel uitmaken van ons verhaal?
Bel of mail ons vandaag nog, wij maken graag tijd om te luisteren naar jouw visie en ambitie… 

Over de auteur

Bart
Van den Brande

Ik ben de oprichter en Managing Partner van Sirius Legal.  In 2010 besloot ik de Brusselse advocatenwereld achter me te laten om op een and...

Sorry, no posts matched your criteria.