Cybersecurity Quiz: ben jij al cyberveilig?

Uit verschillende studies blijkt steeds meer dat bedrijven het slachtoffer worden van een cyberaanval. Het World Economic Forum noemde cyberattacks recent nog één van de grootste bedreigingen voor de wereldeconomie in 2020.

Er zijn daarbij 3 belangrijke vaststellingen:

  1. Ook KMO’s staan op de radar: niet zozeer de grootte van het bedrijf, maar vooral de graad van bescherming is een belangrijke factor om al dan niet slachtoffer te worden.
  2. De vraag is niet of je ooit wordt aangevallen, maar vooral wanneer je wordt aangevallen.
  3. Het risico waar een bedrijf zich aan blootstelt staat niet in verhouding met de bezorgdheid die bedrijfsleiders hierover zouden moeten hebben.

Daarom hebben we met Sirius Legal een korte Cybersecurity Quiz in elkaar gebokst. Zo kan je alvast eens testen of je al voldoende veiligheidsreflexen hebt opgebouwd.

Na de Quiz ontvang je per e-mail gratis de Belgische bijdrage die wij geschreven hebben voor het ICLG (International Comparative Legal Guides): Cybersecurity 2020. Dit is een juridisch overzicht van o.a. de verplichtingen waaraan bedrijven moeten voldoen om zich te wapenen tegen datalekken, cyberaanvallen, etc.

Met andere woorden, tijd om te kwissen!

Start hier >

Cybersecurity Quiz