Internationaal

Wereldwijd vertegenwoordigd

Sirius Legal onderhoudt met veel enthousiasme haar sterke internationale contacten.  Wij willen ons cliënteel immers niet enkel in België, maar over de ganse wereld kunnen bijstaan.

Sirius Legal is daarom lid van enkele van de sterkste en meest dynamische internationale netwerken van onafhankelijke advocatenkantoren Consulegis, Eurolegal en Smart Cities Law Firms.

Op deze manier kunnen we onze cliënten een wereldwijde vertegenwoordiging garanderen.

Als ervaren ondernemers weten we immers hoe snel de wereld vandaag verandert en hoe klein hij is geworden. Grenzen verdwijnen en zakenpartners aan de andere kant van de wereld zijn slechts een muisklik van u verwijderd.

Voor innovatieve en creatieve bedrijven biedt deze globale samenleving oneindige mogelijkheden die slechts een paar jaar geleden als science fiction klonken.

Helaas gaan die nieuwe mogelijkheden samen met tal van nieuwe potentiële problemen, risico’s, conflicten en is de kans groot dat u op een bepaald moment geconfronteerd wordt met problemen die zich geografisch gezien op duizenden kilometers afstand bevinden van uw uw thuisbasis.


Consulegis

Consulegis blue logo

 

Consulegis is een internationaal netwerk van onafhankelijke advocatenkantoren. Met leden in 150 steden verdeeld over meer dan 50 landen op alle continenten is Consulegis een van de grootste en best verspreide internationale advocatennetwerken.

Maar Consulegis is in tegenstelling tot heel wat advocatennetwerken veel meer dan een adressenboekje. Het is een actief netwerk van kleine, onafhankelijke advocatenkantoren die zeer nauw samenwerken. De leden worden erg nauwgezet geselecteerd en werken vervolgens actief samen in het kader van publicaties, werkgroepen, gezamenlijke opdrachten met een internationale radius.

Sirius Legal is ondermeer lid van de Specialist Group Intellectual Property, Entertainment and Information technology en van de Specialist Group Corporate and Tax. Vanuit deze Specialist Groups werken wij mee aan informatieuitwisseling over lokale wetgeving en rechtspraak in de verschillende landen en aan publicaties in onze specialisaties.

 

Info-Sheet-Internet Consulegis

 


Eurolegal

Eurolegal

Sirius Legal is bovendien lid van Eurolegal, een internationaal netwerk van onafhankelijke advocatenkantoren.

Ons lidmaatschap van Eurolegal garandeert ons een aanvullende internationale dekking in die landen waar Consulegis of EuroCollectNet niet actief zouden zijn.

 

 


Smart Cities Law Firms

Smart Cities Law Firm

Sirius Legal is daarnaast lid van Smart Cities Law Firms, een collectief van acht Europese advocatenkantoren met specialisaties in ICT, privacy, internet en communicatie, die zich specifiek richten op de uitdagingen verbonden aan de overgang van onze samenleving naar een digitale wereld, waarin onder meer overheden, steden en gemeenten trachten om door middel van innovatieve technologische projecten een echte “smart city” voor de toekomst te worden.


Hulp nodig

Ons team van advocaten helpt je graag verder.

Contacteer ons via onderstaand formulier of bel ons op +32 2 721 13 00.

[Form id=”11″]