Interview met Sirius Legal in De Juristenkrant in de serie “advocatuur 2.0”

Sirius Legal werd afgelopen week uitgebreid geïnterviewd door De Juristenkrant in een serie interviews over jonge en innovatieve advocatenkantoren in een veranderende markt onder de titel “Advocatuur 2.0”.

Bart Van den Brande probeert voor ons samen te vatten waar Sirius Legal voor staat: een grondige kennis van de sectoren waarin onze cliënten actief zijn, natuurlijk een sterke juridische knowhow, persoonlijke contacten met onze cliënten en bereikbaarheid, gekoppeld aan een actieve online aanwezigheid en een filosofie van kennisdelen via onze website, via onze seminaries en via de beroepsfederaties waarmee we samenwerken en dat alles aan competitieve tarieven.

Bedankt aan de redactie van De Juristenkrant alvast om aan ons te denken voor deze serie.  We zien het als een steuntje in de rug op het pad dat we inmiddels drie jaar geleden gekozen hebben.

We zijn zo vrij een kopietje van het interview online te plaatsen, maar raden iedereen natuurlijk in de eerste plaats aan om De Juristenkrant zelf te lezen.