Nieuwe kantoren voor Sirius Legal in het historische hart van Mechelen

Het is tijd voor een frisse wind bij Sirius Legal advocaten.  Het is intussen vier jaar geleden dat onze advocatenassociatie haar hoofdkantoor in Zaventem verliet en naar Mechelen verhuisde.  De voorbije vier jaar ontvingen we ons cliënteel in de bijzondere mooie orangerie van het kasteel van Kauwendaal.  We hebben van daaruit een sterke band opgebouwd met heel wat Mechelse ondernemers, maar leerden de voorbije jaren dat het belangrijk is om nog dichter bij onze cliënten te staan en fysiek aanwezig te zijn in de stad en in de nabijheid van onze cliënten.  We zijn dan ook blij en trots te kunnen melden dat Sirius Legal vanaf deze week verhuisd is naar het historische centrum van Mechelen.

image_4444b6ee-df6b-4b87-9c7d-2503369fdaac20180707_094807

Dankuwel

In de voorbije vier jaar is Sirius Legal uitgegroeid tot een vaste waarde in het Mechelse juridische landschap als echte specialist in internetrecht, communicatie, intellectuele eigendom en consumentenbescherming.  Een en ander kon alleen door het vertrouwen dat we telkens opnieuw van u kregen.  Het zijn immers onze cliënten die bepalen hoe succesvol onze associatie is.

Een welgemeende dankuwel dus aan de vele nieuwe gezichten die we in al die tijd als cliënt mochten begroeten, van de kleinste start-up tot en met enkele grote multinationals.  Dankuwel ook aan de vele cliënten die er vanaf het begin, acht jaar geleden in Zaventem, al bij waren en die ons tijdens de voorbije jaren trouw zijn gebleven.

Nieuwe kantoren

Wie ons graag live wil ontmoeten, is altijd welkom in onze nieuwe kantoren.  U vindt ons op de Veemarkt 70, 2800 Mechelen.  Digitaal kan u nog steeds terecht op onze website, Facebookpagina of LinkedInpagina.

We vergeten natuurlijk onze Brusselse, Antwerpse en buitenlandse cliënten niet en om hen te blijven bedienen hebben we nog steeds kantoren in Brussel (Marsveldplein 5, 1050 Brussel) en Antwerpen (Brusselstraat 51, 2018 Mechelen).

Bent u in de buurt?  Wij hebben graag bezoek, dus spring gerust even binnen.

Dezelfde service

Ook na onze  verhuis blijven we bij Sirius Legal overigens dezelfde gespecialiseerde juridische dienstverlening aanbieden.  Sirius Legal blijft werken aan de verdere ontwikkeling van haar dienstverlening in het belang van haar cliënteel.

We blijven een zakelijk gericht advocatenkantoor dat in de eerste plaats ondernemers en bedrijven bijstaat met al hun juridische vragen, met in de eerste plaats de focus op nieuwe technologie, internet & e-commerce, software development, databescherming en intellectuele eigendom.  Maar vanzelfsprekend kan u ook bij ons terecht voor al uw vragen rond fiscaliteit, handelsovereenkomsten, handelshuur, overdrachten van handelsfonds, vennootschapsrecht en arbeidsrecht.

Sirius Legal heeft bovendien een zéér sterke internationale focus en is erg actief in verschillende internationale netwerken van gespecialiseerde advocatenkantoren, waardoor wij in ruim 200 landen lokale bijstand van een trusted partner kunnen verzekeren.

Zo is Sirius Legal sedert verschillende jaren lid van het Consulegis netwerk en is onze managing partner Bart Van den Brande mede-oprichter en member of the board van het technologienetwerk Smart Cities Law Firms.  Onze advocaten zijn bovendien lid van Dutch Business Lawyers Abroad (we hebben met Marinus Vromans ook een van oorsprong Nederlandse advocaat in ons team) en van Eurolegal.

Sirius Legal organiseert ook geregeld seminaries over actuele juridische onderwerpen onder de noemer “Sirius Fridays”.  Bezoek zeker eens de Sirius Fridays sectie op onze website.  U vindt er de komende weken ons najaarsaanbod aan seminaries en trainingen.

Juridische vragen of zin om kennis te maken?

U kan ons bereiken op volgende telefoonnummers:

02 721 13 00

015 490 221

of op info@siriuslegal.be.