Sirius Legal schrijft de Belgische bijdrage voor de International Comparative Legal Guide to Gambling 2015

Sirius Legal isGAM15_E-Edition_Real Estate 2006 al jarenlang erg actief in alle juridische aspecten van het internet en zeer specifiek ook in (online) kansspelwetgeving.

Onze expertise in dit veld werd in 2014 opgepikt door de International Comparative Legal Guide, die voor het eerst ook een rechtsvergelijkende guide rond kansspelwetgeving publiceerde.

De ICLG Gambling 2015 geeft een rechtsvergelijkend overzicht van de kansspelwetgeving in 30 landen en dit onder eindredactie van DLA PIPER UK en met bijdragen van gerenommeerde internationale kantoren als DLA, Fox Rotschild, Deloitte, Miller Thomson, …

Wie vragen heeft rond het organiseren van kansspelen in de Benelux, Malta, Gibraltar, Cyprus, Spanje, Duitsland, Zwitserland, de VS, Canada, Rusland, Taiwan Macao of andere jurisdicties vind in de ICLG een handig overzicht van de situatie ter plaatse en de contactgegevens van lokale specialisten.

De elektronische versie van de guide is hier online beschikbaar.  We hebben ook een stapeltje gedrukte exemplaren, waarvan we er enkele gratis kunnen weggeven via mail op info@siriuslegal.be.