Ja, wij hebben een webshop 😉.

Ben je op zoek naar juridisch advies of het betere maatwerk voor je contracten of policies? Check ons aanbod!

Isha Upadhyaya

Als advocaat-stagiair bij Sirius Legal help ik ondernemingen graag verder met alle aspecten van een digitale transformatie. Na een tweetalige bachelor in Brussel behaalde ik een master in de rechten met onderscheiding aan de KU Leuven. Ik ben aangesloten bij de balie van Brussel sinds 2021.

Connecteer:

Over Isha

Met een passie voor technologie, taal en recht werkte ik tijdens mijn studies aan verschillende legal tech projecten. Hieruit leerde ik om business, marketing, technologie en juridische belangen op elkaar af te stemmen. Deze intersectie vond ik terug in de werking van Sirius Legal, wat me overtuigde om de advocatuur in te gaan. Bij Sirius Legal maken we gebruik van de nieuwste technologische ontwikkelingen om onze cliënten verder te helpen.

De evoluties binnen artificiële intelligentie volg ik nauwgezet op. Zo schreef ik mijn masterproef over het gebruik van gezichtsherkenningstechnologie en mijn bachelorproef over de aansprakelijkheid van internetplatformen. Daarnaast help ik ondernemingen graag verder met alle aspecten van hun digitale transformatie, van gegevensbescherming tot webshops en cybersecurity.

Boek een vrijblijvend intakegesprek met ons team