Jerome Vercruysse

Na het behalen van mijn bachelor rechten ben ik geprikkeld geraakt door het ondernemen. Enkele jaren later, en een paar KMO’s later, bleef ik geprikkeld door het juridische. Om deze reden volgde ik een cursus tot DPO en kwam ik bij Sirius Legal terecht. Nu ben ik consultant – DPO bij Sirius Legal.

Connecteer:

Over Jerome

Ondernemen heeft altijd om de hoek geschuild toen ik mijn studies deed aan de KU-Leuven. Net voor het behalen van mijn master ging ik in op een eerste overname-aanbod van de zaak waar ik toen student-zaakvoerder was. Enkele jaren erna heb ik meerdere KMO’s opgestart en beheer ik ze nu nog steeds. Tijdens het ondernemen voelde ik nog steeds de connectie met het juridische en ben ik op zoek gegaan naar een extra en nieuwe uitdaging

GDPR interesseerde mij al tijdens het ondernemen, dus schreef ik me in voor een cursus DPO. Daar ontmoette ik Bart en kwam de bal al snel aan het rollen. Bij Sirius Legal kunnen werken betekent voor mij dat ik mij kan ontplooien in alle aspecten van mijn interesses. Het is een mooie symbiose van het ondernemende en het juridische.

Plan een vrijblijvende kennismaking met Sirius Legal