Ja, wij hebben een webshop 😉.

Ben je op zoek naar juridisch advies of het betere maatwerk voor je contracten of policies? Check ons aanbod!

Thomas Luyten

Ik ben advocaat bij Sirius Legal, aangesloten bij de balie van Antwerpen. Na mijn rechtenopleiding startte ik in 2012 bij een middelgroot advocatenkantoor in Mechelen, waar ik mij binnen de cel ondernemingsrecht focuste op IT/IP en gegevensbescherming. Als gecertificeerd DPO doe ik daarnaast sinds 2019 verschillende in house-opdrachten bij bedrijven. 

Thomas Luyten_Sirius Legal
Connecteer:

Over Thomas

Geboren in een nest van juristen was een rechtenopleiding een enigszins voor de hand liggende keuze.
Door tijdens mijn opleiding de focus te leggen op IP en IT recht kon ik het recht verweven met mijn andere interesses: film, fotografie en technologie.Tijdens mijn eerste jaren aan de balie heb ik die focus verder uitgediept.
Dankzij de verschillende in house-opdrachten van de afgelopen jaren heb ik ervaren hoe je ondernemingen écht kan helpen.

Door samen te bekijken welk doel er wordt beoogd, door mee te denken en door de pragmatische weg te bewandelen. Snel en to the point. Het was dus geen onverwachte plotwending dat vroeg of laat mijn pad dat van Sirius Legal zou kruisen. Sirius Legal staat voor mij in schril contrast tot die vaak logge en muffe perceptie die de advocatuur heeft. 

Plan een vrijblijvende kennismaking met Sirius Legal