Vlucht vertraagd?

Vlucht vertraagd

Vloog u recent en had uw vlucht meer dan drie uur vertraging?

Dan heeft u in de meeste gevallen recht op een schadevergoeding van uw luchtvaartmaatschappij.*

 

Voor vluchten tot 1500 km:                 250 euro per reiziger

Voor vluchten tot 3500 km:                400 euro per reiziger

Voor vluchten boven 3500 km:          600 euro per reiziger

Enkel indien blijkt dat uw vlucht vertraagd werd door een “buitengewone omstandigheid”, zoals een onvoorziene staking of noodweer, is de luchtvaartmaatschappij u geen schadevergoeding verschuldigd.

* Let op: De Europese Verordening 261/2004 op basis waarvan u recht heeft op een schadevergoeding is niet van toepassing als u vliegt met een niet-Europese luchtvaartmaatschappij en vertrekt vanuit een land buiten de EU. De verjaringstermijn voor het indienen van uw claim is bovendien 1 jaar vanaf de datum van de vlucht.

Heeft u recht op een schadevergoeding?

Wij onderhandelen voor u met de maatschappij.

Bij weigering stappen wij voor u naar de rechtbank.

U hoeft zich verder nergens zorgen om te maken.

Na afhandeling storten wij onmiddellijk het aan u toekomende bedrag op uw rekening.

 


Wat kost het

Contacteer ons vandaag nog via het formulier onderaan deze pagina.

We bekijken gratis en vrijblijvend uw dossier.  Als u geen recht heeft op schadevergoeding melden wij u dat en betaalt u niets.

We laten u dezelfde dag nog weten of u recht heeft op een schadevergoeding en in voorkomend geval contacteren wij de maatschappij onmiddellijk voor u.

Wat kost het u?

Als u recht heeft op schadevergoeding, kost onze tussenkomst u 50 euro per reiziger, ongeacht hoeveel tijd wij aan uw dossier moeten besteden.

Als een procedure voor de rechtbank nodig is om uw schadevergoeding te bekomen, kost u dit niets extra aan erelonen voor onze diensten.  Bij succes voor de rechtbank zal de rechtbank een bijkomende vergoeding (“rechtsplegingsvergoeding”) opleggen aan de luchtvaartmaatschappij, die onze kosten volledig dekt.**

Geen verrassingen, geen verborgen kosten.

** In bepaalde gevallen is er een dagvaardingskost verschuldigd aan de gerechtsdeurwaarder voor het opstarten van een rechtszaak.  De eisende partij dient deze kost voor te schieten rechtstreeks aan de gerechtsdeurwaarder, maar wanneer de airline veroordeeld wordt, zal zij deze kost moeten terugbetalen aan de reiziger.  Bij winst is ook hier dus voor de reiziger geen uiteindelijke kost aan verbonden.  Wij bespreken vanzelfsprekend steeds voorafgaand met u of er een kost verschuldigd zal zijn en hoe hoog die zal zijn. Vanzelfsprekend dient u in geval van verlies de kosten voor dagvaarding en mogelijks de RPV aan de tegenpartij zelf te dragen. Weet echter dat wij bij twijfel over de haalbaarheid van uw dossier steeds uitgebreid met u zullen overleggen alvorens tot dagvaarding over te gaan.  


Claim uw schadevergoeding

 

 

Naam
Adres
E-mail
Vluchtgegevens
Naam van eventuele andere reizigers in uw gezelschap die eveneens vergoed wensen te worden
*

 

 Contact

Heeft u  vragen of twijfels?

Aarzel niet om ons te contacteren:


Voor meer info contacteer