werken bij Sirius Legal

Zin om deel uit te maken van het verhaal van Sirius Legal

We have a seat ready for you…!

Jij bent ongetwijfeld een jonge en dynamische advocaat, geïnteresseerd in nieuwe technologie, met een creatieve geest en je staat open voor een vernieuwende en verfrissende kijk op de advocatuur?

Wel kijk eens aan, dan ben je precies de man/vrouw die we zoeken.  Sirius Legal groeit immers razendsnel en we zijn daarom constant op zoek naar nieuwe teamleden die samen met ons willen bewijzen dat advocatuur wel degelijk anders kan dan de stoffige pak-en-das aanpak die we nog té vaak zien.

We zoeken dus actief naar mensen met ervaring in allerlei takken van het ondernemingsrecht die snel willen doorgroeien en in alle onafhankelijkheid hun carrière verder willen uitbouwen samen met en naast onze specialisten in internet, technologie en media.  

Heb je al eigen cliënteel?  Dat is zeker een pluspunt. Maar nog belangrijker is dat je je kan vinden in onze aanpak: pragmatisch, open, jong, dynamisch en met een blik die zeer duidelijk gericht is op nieuwe technologie, internet en communicatie.

Wat zien we graag in een nieuw teamlid?

  • Minstens 5 à 8 jaar ervaring in het brede ondernemingsrecht (vennootschapsrecht, contracten, fiscaliteit, arbeidsrecht, real estate of een van onze eigen vakgebieden, …) en interesse in onze vakgebieden.  Meer ervaring is zeker geen nadeel… 
  • Vanzelfsprekend ben je vlot drietalig, aren’t we all?
  • ambitie en zelfstandigheid is een must
  • Een frisse kijk op advocatuur is nodig, dat had je wellicht al begrepen…
  • We werken voornamelijk vanuit onze kantoren in Mechelen
  • (Wat) eigen cliënteel of de wil om dat op te bouwen met onze steun kan zeker geen kwaad

Jonger?  Geen probleem…

Ben je wat jonger?  Geen nood, we zoeken ook beginnende stagiaires of advocaten die al even met hun stage bezig zijn of deze net afgerond hebben. Zolang je maar interesse hebt in onze specialisatiegebieden, natuurlijk

Interesse?

Bel of mail naar Bart Van den Brande op 0486 901 931 of bart@siriuslegal.be