Ja, wij hebben een webshop 😉.

Ben je op zoek naar juridisch advies of het betere maatwerk voor je contracten of policies? Check ons aanbod!

Cybersecurity: from hacker to laywer

https://siriuslegaladvocaten.be/wp-content/uploads/2022/01/Sirius_Legal_Logo_200mm-01.png
30.09.2022 | 13:00 Maneblusser City Roeland Lembrechts en Reinaert Van de Cruys (Fox&Fish) Gratis

In 5 verhalen naar cyberveiligheid voor jouw bedrijf

Een advocaat en een IT’er zitten op café. Het zou het begin kunnen zijn van een slechte mop, maar dat is het niet. Gezien al het goede uit de tap komt, is dit het begin van wat belooft een razend interessante namiddag te worden!

Sirius Legal en Fox&Fish Cyberdefense nodigen je uit op vrijdag 30 september om 13u00 in Maneblusser City Mechelen voor een niet te missen event over cybersecurity. Advocaat Roeland Lembrechts & ethisch hacker Reinaert Van de Cruys nemen je een namiddag mee in een vijftal cyberscenario’s die je zeker zal herkennen.

Vijf verhalen, telkens belicht vanuit zowel cyberveiligheid als vanuit juridisch standpunt.
Geen juridische blabla. Geen technische blabla. Begrijpbaar en zelfs amusant. (Tenzij je het zelf meemaakt, dan zal het eerder groen lachen zijn vermoeden we).

 

Verhalen die aan bod komen

 • Cyberveilig gedrag. Kan je dat contractueel afdwingen? Wie heeft de eindverantwoordelijkheid? Wat kan een hacker precies doen als best practices genegeerd worden? 
 • Shadow-IT, wat is dat nu precies? Welke schade kan dit veroorzaken en wie is er dan aansprakelijk? Na dit verhaal zal je zeker in actie schieten en maatregelen treffen. 
 • De gevaren van e-mail. Wat kan een hacker zoal via phishing? Hoe geslepen en inventief zijn phishing berichten tegenwoordig? Mag je zomaar de mailbox van een werknemer die uit dienst is overnemen? 
 • Prepare for the worst: je bent slachtoffer van hacking, wat nu? Wat zijn de scenario’s? Hoe kan je schade toch beperken? Kan je je schade eventueel recupereren bij je IT partner? Wat met een cyberverzekering? 
 • … 

Nee, je komt niet alleen naar verhaaltjes luisteren. Dat zou al snel saai worden op een vrijdag namiddag. We wisselen live hacking demo’s af met praktische tips die je onmiddellijk kan toepassen op je bedrijf. 

Het einde is voorzien omstreeks 16u30, gevolgd door een gezellige netwerkborrel in één van de tofste bars van Mechelen. De advocaat en de IT’er vind je uiteraard aan de bar 🙂 

 

Praktisch

We verwelkomen je graag op 30 september in Maneblusser City, Mechelen. 

 • 13u00: onthaal 
 • 13u30: start presentaties
 • 15u00: koffiebreak 
 • 15u30: vervolg presentaties
 • 16u30: afsluiter met receptie (hapjes en drankjes à volonté)

Maneblusser City is gelegen in het gloednieuwe winkelpark Malinas, Nora Tilleylaan 28.
Niet zeker dat je GPS dit al zal vinden, maar neem gewoon afrit Mechelen-Noord, richting Mechelen centrum. Dan ligt het winkelpark aan je rechterkant. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. De hippe Maneblusser City bar is gelegen in het midden van het complex op de eerste verdieping

Opgelet, dit is een gratis event met een beperkt aantal plaatsen. Daarom brengen wij een no-show fee van 25€ excl. BTW in rekening. Uiteraard hebben we alle begrip mocht het toch niet passen in je agenda. Verwittig ons ten laatste op 23 september ajb. 

Wie is Fox&Fish Cyberdefense? 

Ethisch hacker Reinaert Van de Cruys test de cyberveiligheid van organisaties. Zowel KMO’s als grote bedrijven en lokale overheden doen beroep op zijn expertise.

Zijn specialiteit is het doorlichten en testen van netwerken en IT-systemen. Zoals een bedrijfsrevisor periodiek jouw boekhouding controleert, ‘controleert’ hij het werk van je IT-leverancier. Hij gaat op zoek naar de zwakheden & configuratiefouten in je netwerk, waarvan hackers met slechte bedoelingen gretig misbruik van kunnen maken. 
Daarnaast geeft hij veel trainingen aan medewerkers van bedrijven.
Zijn bewustmaking trainingen zijn toegankelijk, begrijpelijk en erg interactief (met live hacking demo’s) en hebben onmiddellijke impact op de veiligheidsgraad van je bedrijf. 

Fox&Fish Cyberdefense wil ondernemingen weer de ruimte en gemoedsrust geven om verder te digitaliseren, te automatiseren en dus om een sterkere economische positie in te nemen.Fox&Fish Cyberdefense werkt op basis van volgende pijlers: pragmatisch & werkbaar, menselijk & educatief, kost-verantwoord en in samenwerking met de IT-beheerder.

www.foxandfish.be
hello@foxandfish.be

 • Gratis event
 • Live hacking demo's
 • Praktische tips en advies

Schrijf je hier in!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden