Ja, wij hebben een webshop 😉.

Ben je op zoek naar juridisch advies of het betere maatwerk voor je contracten of policies? Check ons aanbod!

Digitaal ondernemen

We leven in een tijdperk waarin digitalisering al lang niet meer vernieuwend is. Sinds de coronacrisis is digitaal ondernemen het nieuwe normaal geworden. Wel, wij zijn zelf “advocaat-techneuten” en de omschakeling naar 100% digitaal ondernemen was voor ons advocatenkantoor geen uitdaging. Wij ademen technologie,  het is onze passie ons hier steeds verder te verdiepen en nieuwe ontwikkelingen op de voet te volgen. 

Digitaal_ondernemen

Over digitaal ondernemen

Dankzij onze partnerships met de federatie van de digitale dienstverleners (Feweb) en de Belgische e-business federatie (Becom) werken wij dagelijks in het speelveld van digitale ondernemers. Of je nu een webshop wil starten, een nieuwe site of app wil lanceren, een gloednieuwe start-up aan het bedenken bent, wij weten er weg mee en toetsen jouw plannen af aan bestaande wetgevingen en best practices. 

Wij brengen voor jou ook de risico’s in kaart, denk bijvoorbeeld aan de toenemende cybercrime en hoe je je bedrijf daartegen kan beschermen. Als erkend partner van Vlaio voorzien wij cyber security verbetertrajecten met subsidies van maar liefst 45%.
Als dat allemaal nog niet fancy genoeg klinkt voor jou, weet dat enkele van onze advocaten gespecialiseerd zijn in cryptocurrencies, blockchain en AI toepassingen. Digitaal genoeg voor jou? 

Topics


Digitale start-ups

Idealiter staat jouw start-up juridisch helemaal op punt. Kijk verder dan enkel het betere contractenwerk, maar kies een sparring partner die met je meedenkt en alle juridische valkuilen voor je afdekt. 


AI en blockchain

De digitalisering van onze economie brengt heel wat juridische uitdagingen met zich mee. Wij adviseren je graag over de juridische impact van AI, Blockchain, cryptocurrencies, Internet of Things en digitale handtekeningen.


Web & app & software development

Actief in web, app of software development? Dan zorg je maar beter dat de projecten die je oplevert juridisch helemaal op punt staan. En de relaties met je klanten zitten meestal wel goed… tot het eens fout gaat, toch? 


Cyber security

Ook jouw bedrijf kan het slachtoffer worden van cybercriminaliteit, de meldingen rond cybercrime nemen exponentieel toe. Wij helpen je bij de opzet van een performant technisch én juridisch cyber security beleid.


E-commerce

Heb je een webshop of wil je er een starten? Laat je juridisch adviseren door onze e-commerce experten. In een mum van tijd is je webshop compliant!