Ja, wij hebben een webshop 😉.

Ben je op zoek naar juridisch advies of het betere maatwerk voor je contracten of policies? Check ons aanbod!

AI en blockchain

De wereld waarin wij leven verandert razendsnel. Begrippen als Big Data, Internet of Things, Artificial Intelligence, Machine Learning, Blockchain, Bitcoins en allerlei “smart” toepassingen, inclusief Smart City Projecten beheersen de debatten op technologie events en conferenties.

Deze technologische evolutie, volgens sommigen zelfs revolutie, brengt heel wat juridische uitdagingen met zich mee en Sirius Legal legt zich, als technology driven advocatenkantoor, volledig toe op het begeleiden van bedrijven en ondernemers in alle juridische aspecten van hun innovatieve projecten en toepassingen.

AI en blockchain topics


AI en Machine Learning

Hoe ga je ethisch en veilig om met AI toepassingen en machine learning? Nieuwe technologieën zorgen voor nieuwe juridische uitdagingen, wij denken graag met met je mee! 


Blockchain en cryptocurrencies

Heel wat beleggers zetten hun eerste stappen in de cryptowereld en heel wat bedrijven pikken op hun beurt hun graantje mee van de crypto-hype. Dat verloopt niet altijd zonder slag of stoot… 


Smart Cities

Een “smart city” samenlevingsmodel is een van de grootste uitdagingen voor onze steden in de 21ste eeuw. Fenomenale projecten waarvoor een juridische validatie zeker niet mag ontbreken. 

Vragen over AI en blockchain? Contacteer ons gerust!