Over ons

Wie is Sirius Legal

Wij zijn een team van ervaren advocaten met een lange achtergrond bij verschillende vooraanstaande Brusselse advocatenkantoren. Onze advocaten kennen elkaar reeds lange tijd en werkten in verschillende constellaties samen. Uiteindelijk besloten we in 2010 de krachten te bundelen en samen Sirius Legal te starten, een vernieuwend, jong, meertalig en open advocatenkantoor in Mechelen, Brussel en Antwerpen.

Sirius Legal denkt out of the box en biedt u oplossingen op maat. U vindt bij ons meer flexibiliteit, een snellere dienstverlening, innovatieve diensten en vanzelfsprekend een diepgaande kennis van onze specialisatiegebieden. Wij dragen een persoonlijke relatie met onze cliënten hoog in het vaandel.


waarom voor ons kiezen

Bij Sirius Legal is uw dossier in bekwame handen. Wij staan op elk ogenblik met raad en daad voor u klaar. Wij garanderen u de grootste transparantie, ook wat erelonen betreft en bieden u het beste advies voor uw onderneming in uw concrete situatie. Sirius Legal ként zijn cliënten, weet wat ze zoeken en denkt met hen mee op zoek naar oplossingen op maat.

Sirius Legal staat een zeer uiteenlopend cliënteel bij, dat varieert van binnenlandse en buitenlandse multinationals tot KMO’s en eenmanszaken.

Wij staan al onze cliënten met de meeste zorg en aandacht bij. Ongeacht de omvang van uw dossier of uw onderneming, u kan steeds op dezelfde hoogstaande dienstverlening rekenen.Internationaal

Als ervaren onderneming weet u hoe snel de wereld vandaag verandert en hoe klein hij is geworden. Grenzen verdwijnen en zakenpartners aan de andere kant van de wereld zijn slechts een muisklik van u verwijderd.

Voor innovatieve en creatieve bedrijven biedt deze globale samenleving oneindige mogelijkheden die slechts een paar jaar geleden als science fiction klonken.

Helaas gaan die nieuwe mogelijkheden samen met tal van nieuwe potentiële problemen, risico’s, conflicten en is de kans groot dat u op een bepaald moment geconfronteerd wordt met problemen die zich geografisch gezien op duizenden kilometers afstand bevinden van uw uw thuisbasis.

Dat is waarom Sirius Legal tijd en energie geïnvesteerd heeft in de oprichting van een sterk internationaal netwerk van contacten dat ons in staat stelt om u te helpen in zowat elk land in de wereld. We willen u niet enkel bijstand verlenen in België, we willen ook in staat zijn om aan uw zijde te staan in Europa en elders in de wereld.

 

Sirius Legal is lid van:

  • IFTTA – The International Forum of Travel and Tourism Advocates
  • GLE – Global Law Experts
  • Eurolegal -International network of Law Firms
  • Smart Cities Law Firms -International network of Law Firms
  • CONSULEGIS – International network of Law Firms
  • International Distribution Institute (IDI)
  • Vereniging Distributie Franchise en Agentuur (DFA)
  • Dutch Business Lawyers Abroad


Sirius Legal in de pers

Sirius Legal wordt geregeld door de pers gevraagd om reacties en interviews te geven over actuele ontwikkelingen in onze vakgebieden.

Enkele van onze meest recente interviews leest u hier: