Over ons

Wie is Sirius Legal

Wij zijn een team van ervaren advocaten met een lange achtergrond bij verschillende vooraanstaande Brusselse advocatenkantoren. Onze advocaten kennen elkaar reeds lange tijd en werkten in verschillende constellaties samen. Uiteindelijk besloten we in 2010 de krachten te bundelen en samen Sirius Legal te starten, een vernieuwend, jong, meertalig en open advocatenkantoor in Mechelen en Brussel.

Sirius Legal denkt out of the box en biedt oplossingen op maat. Bij ons vind je meer flexibiliteit, een snellere dienstverlening, innovatieve diensten en vanzelfsprekend een diepgaande kennis van onze specialisatiegebieden. Wij dragen een persoonlijke relatie met onze cliënten hoog in het vaandel.


waarom voor ons kiezen

Bij Sirius Legal is je dossier in bekwame handen. Wij garanderen de grootste transparantie, ook wat erelonen betreft en bieden het beste advies voor je onderneming. Sirius Legal ként zijn cliënten, weet wat ze zoeken en denkt met hen mee, steeds op zoek naar oplossingen op maat.

Sirius Legal staat een zeer uiteenlopend cliënteel bij, dat varieert van binnenlandse en buitenlandse multinationals tot KMO’s en eenmanszaken.

Wij staan al onze cliënten met de meeste zorg en aandacht bij. Ongeacht de omvang van je dossier of onderneming, je kan steeds op dezelfde hoogstaande dienstverlening rekenen.Internationaal

Als ervaren ondernemer weet je hoe snel de wereld vandaag verandert en hoe klein hij is geworden. Grenzen verdwijnen en zakenpartners aan de andere kant van de wereld zijn slechts een muisklik verwijderd.

Voor innovatieve en creatieve bedrijven biedt deze globale samenleving oneindige mogelijkheden die slechts een paar jaar geleden als science fiction klonken.

Helaas gaan die nieuwe mogelijkheden samen met tal van nieuwe potentiële problemen, risico’s, conflicten en is de kans groot dat je op een bepaald moment geconfronteerd wordt met problemen die zich geografisch gezien op duizenden kilometers afstand bevinden van uw uw thuisbasis.

Dat is waarom Sirius Legal tijd en energie geïnvesteerd heeft in de oprichting van een sterk internationaal netwerk van contacten dat ons in staat stelt je te helpen in zowat elk land in de wereld. We willen immers niet enkel bijstand verlenen in België, maar kunnen je ook vertegenwoordigen in Europa en elders in de wereld.

 

Sirius Legal is lid van:

  • IFTTA – The International Forum of Travel and Tourism Advocates
  • GLE – Global Law Experts
  • Eurolegal –International network of Law Firms
  • Smart Cities Law Firms –International network of Law Firms
  • CONSULEGIS – International network of Law Firms
  • International Distribution Institute (IDI)
  • Vereniging Distributie Franchise en Agentuur (DFA)
  • Dutch Business Lawyers Abroad

 


Sirius Legal in de pers

Sirius Legal wordt geregeld door de pers gevraagd om reacties en interviews te geven over actuele ontwikkelingen in onze vakgebieden.

Enkele van onze meest recente interviews lees je hier: