Ja, wij hebben een webshop 😉.

Ben je op zoek naar juridisch advies of het betere maatwerk voor je contracten of policies? Check ons aanbod!

Consument en marktpraktijken

Het maakt niet uit of je nu consument, professional of ondernemer bent. Wij verdedigen graag jouw belangen in consumentenbescherming, oneerlijke handels- en marktpraktijken, reisrecht of de kansspelwetgeving. Wij weten als geen ander waar jij recht op hebt in een conflict: valt je vakantie in het water door een geannuleerde of vertraagde vlucht? Geraken jouw gegevens maar niet uit die database en word je tot vervelens toe achtervolgd? Boekt jouw concurrent successen met valse reviews of kaapt hij doelbewust omzetten bij je weg met misleidende vergelijkende reclame? Wij weten er raad mee en adviseren je graag! 

Consumenten_marktpraktijken

Consument en marktpraktijken topics


Reisrecht

Ben je tour operator, verhuurder van accomodatie, of luchtvaartmaatschappij, wij geven antwoord op al je reisvragen. Ook als consument kan je bij ons terecht.


Kansspelen

Je kan bij ons terecht voor al je juridische vragen over kansspelen, gokken, weddenschappen, loterijen, poker, etc. Dit zowel in de echte wereld, op het internet en op alle mobiele applicaties.


Laster en eerroof

Lastercampagnes en valse reviews kunnen je online reputatie enorm schaden. Laat niet over je heen lopen en haal onze expertise in huis om krachtdadig te kunnen optreden. 


Oneerlijke marktpraktijken

Neemt jouw concurrent het niet zo nauw met de wet? Verlies je business door oneerlijke praktijken van je concurrent? Blijf niet bij de pakken zitten, check met ons hoe je snel en krachtig kan optreden.  


Cybercrime

Ben je slachtoffer geworden van cybercriminaliteit? Leg je er niet bij neer, maar ga samen met ons op zoek naar bewijzen en aanwijzingen en of het haalbaar is om een strafklacht neer te leggen.