Ja, wij hebben een webshop 😉.

Ben je op zoek naar juridisch advies of het betere maatwerk voor je contracten of policies? Check ons aanbod!

Opleiding E-commerce Export

https://siriuslegaladvocaten.be/wp-content/uploads/2022/07/gondola-logo-web-removebg-preview.png
13.06.2022 | 14:00 Gondola Academy Machelen Bart Van den Brande, Mark Rabsahl (DHL Express BE) en Mathieu Vanassche (Euronotes) 295 excl. BTW (voor leden van Safeshops en Gondola)

Is België te klein geworden voor je onderneming ? Heb je al buitenlandse bestellingen gehad maar moet je webshop hier nog zijn weg in zoeken ?

Tijdens de opleiding ‘Export en ondernemen’ leer je hoe je jouw onderneming succesvol kan opzetten voor export naar het buitenland. Wat zijn de uitdagingen, hoe zit het nu precies met BTW-wetgeving en een concrete export-case komen aan bod.

Verschillende experts komen aan het woord. DHL zal spreken over crossborder orders en export en leert je hoe je voor een feilloze logistieke flow zorgt.

Bart Van den Brande leert je hoe de BTW-wetgeving internationaal loopt. Zo kom jij op het einde van je boekjaar niet voor onaangename verrassingen te staan. Je leert ook wat er nu precies veranderd is sinds 1 januari qua BTW-wetgeving en wat voor impact dit heeft op jouw zaak. We sluiten deze opleiding af met een case van de succesvolle Belgische exporteur Euronotes.

 

  • Interactieve opleiding
  • Tijd voor jouw specifieke vragen
  • Kleine groep deelnemers