Ja, wij hebben een webshop 😉.

Ben je op zoek naar juridisch advies of het betere maatwerk voor je contracten of policies? Check ons aanbod!

Sirius Legal op Cybersec Europe

https://siriuslegaladvocaten.be/wp-content/uploads/2022/07/cybersec_brandmark_horizontal_03-4.png
11.05.2022 | 09:00 Brussels Expo Roeland Lembrechts Gratis

Security is a journey, not a destination

Op 11 en 12 mei staat Sirius Legal te pronken op de Cybersec Europe beurs op Brussels Expo, dit in samenwerking met onze IT partner BA nv. Of je nu op zoek bent naar de laatste nieuwe ontwikkelingen in cyber security, of gewoon je basiskennis over cyberveiligheid wil bijschaven, deze beurs is de place to be! 

 

Tussen de fantastische exposanten vind je ook Sirius Legal, allicht een beetje een vreemde eend in de bijt, want wat doet een advocatenkantoor nu op een beurs over cyber security? We verklaren ons nader, maar vertellen je graag ons ganse verhaal bij een bezoek aan onze stand (nr. A060).

  • De juridische impact van cybercrime is niet te onderschatten. Cybersecurity mag nooit enkel de verantwoordelijkheid zijn van je IT-afdeling, dat geeft brokken die niet meer te lijmen zijn. 
  • Sirius Legal is samen met BA nv erkend partner van Vlaio voor de cybersecurity verbetertrajecten. Onze multidisciplinaire aanpak van IT en legal is uniek in de markt en vind je bij geen enkele andere erkende partner terug. 
  • Sirius Legal staat voor klare taal en pragmatisch advies. Geen vrees voor “wetboektaal” met een sausje IT erover, wij spreken jouw taal en begrijpen als geen ander jouw business
  • Ontdek alvast de cyber security dienstverlening die wij aanbieden op onze cyber security expertisepagina of ga gerust al eens grasduinen in het cyber security dossier op onze blog. 

 

Kom zeker eens langs op onze stand (nr 60) voor een fijne babbel met onze cyber security expert, Roeland Lembrechts.  Nog geen ticket? Geen nood, je kan je gratis registreren via deze link

Een cybersecurity advocaat, beter vroeg dan laat. Roeland Lembrechts
Roeland Lembrechts