Ja, wij hebben een webshop 😉.

Ben je op zoek naar juridisch advies of het betere maatwerk voor je contracten of policies? Check ons aanbod!

The 7 Habits of Privacy for Marketers

https://siriuslegaladvocaten.be/wp-content/uploads/2021/06/UBA.png
24.03.2023 | 09:30 UBA Buro & Design Center Bart Van den Brande

Hoe bevorder ik goede privacy in mijn bedrijf?

De afgelopen jaren is gegevensbescherming een steeds belangrijker thema geworden. Het aantal boetes stijgt dag na dag en klanten zijn zich veel beter dan vroeger bewust van hun rechten als het aankomt op de verwerking van hun persoonsgegevens. Tel daar nog het toenemende gevaar van cybercriminaliteit, cryptolockers, hacking en phishing bij en iedere marketer weet dat gegevensbescherming iets is om altijd en overal rekening mee te houden. 

Je kan het gewoon niet riskeren om door een perfect vermijdbaar datalek of een gegevensschandaal het vertrouwen van een merk en het merkimago waarin je zo veel tijd en energie hebt geïnvesteerd, te verliezen. Helaas zijn gegevensbeschermingswetten verre van eenvoudig te begrijpen, vooral omdat maar weinig marketers een juridische achtergrond hebben. En dat is waar Bart Van den Brande op het toneel verschijnt. De afgelopen 15 jaar heeft Bart het tot zijn missie gemaakt om het niet altijd heldere en complexe juridische kader waarop marketers botsen te vertalen in pragmatisch, begrijpelijk en gebruiksvriendelijk advies.

Voor wie?

Marketing, sales en internetafdelingen of bij uitbreiding interne juridische adviseurs die op zoek zijn naar een pragmatisch overzicht van alle gegevensbeschermingsregels 

Taal

De opleiding wordt gegeven het Nederlands, de presentatie is in het Engels
De deelnemers kunnen reageren in de taal van hun keuze.

Praktisch 

Voor meer informatie over het programma en inschrijvingen verwijzen we je graag door naar de website van UBA

 

   

  • 7 praktische tips
  • De essentie van de wet omgezet in dagelijkse voorbeelden
  • Ruimte voor vragen en dialoog