Ja, wij hebben een webshop 😉.

Ben je op zoek naar juridisch advies of het betere maatwerk voor je contracten of policies? Check ons aanbod!

The new rules of customer data

https://siriuslegaladvocaten.be/wp-content/uploads/2022/03/TREF-Primary-logo-Colour-Dark.png
28.04.2022 | 14:00 Hof ten Laere, Schelle Bart Van den Brande, Thomas Danniau, Gerdi Van Kerckhoven en Frederik Taevernier Gratis

Waarde genereren uit data met behoud van vertrouwen en transparantie

 

Customer demand, government action, market forces: klanten herwinnen snel de volledige controle over hun persoonlijke informatie en data terug. Hierdoor staan bedrijven voor nieuwe data-uitdagingen bovenop de uitdagingen die ze al probeerden te overwinnen. Als gevolg hiervan zijn veel marketeers tegenwoordig onzeker over de do’s en don’ts van het werken met klant- en prospectgegevens. Met de juiste mentaliteit en ondersteund door technologie die de taak aankan, zijn er echter nog steeds veel kansen om jouw business efficiënt en op de juiste manier te runnen.

 

Tijdens dit event van The Reference nemen we de huidige stand van klantendata in bedrijven onder de loep. We geven je inzicht in verschillende benaderingen voor het beheer van data en bespreken technologieën en oplossingen waarmee je deze op een conforme en betrouwbare manier kunt verzamelen en activeren. Aan de hand van concrete voorbeelden en een praktijkvoorbeeld tonen we hoe je als marketeer je werk nog steeds effectief kan doen zonder het vertrouwen van je klanten te schenden.

 

Bart Van den Brande van Sirius Legal is alvast zeer enthousiast gastspreker te zijn op dit event van The Reference. Hij zal er spreken over “Data protection law and marketing: how to make the marriage work”: regelgeving inzake gegevensbescherming voelt vaak als een beperking. Bart zal laten zien hoe het een aanwinst kan zijn om consumentenvertrouwen en merkloyaliteit op te bouwen. 

 

Programma & inschrijven

Voor het volledige programma en inschrijvingen verwijzen we je graag door naar de webpagina van The Reference

  • Fysiek event
  • Netwerken achteraf
  • Georganiseerd door The Reference