Ja, wij hebben een webshop 😉.

Ben je op zoek naar juridisch advies of het betere maatwerk voor je contracten of policies? Check ons aanbod!

Checklist cyberveilig ondernemen

Gratis

Dat cybercriminelen steeds agressiever worden in hun aanvallen wist je ongetwijfeld al langer. Er zijn dan ook steeds meer datalekken, gevallen van fraude en afpersing. Nu door de Covid-19 pandemie thuiswerk het nieuwe normaal is geworden, beleeft cybercriminaliteit gouden tijden. Dat zeggen we niet om je schrik aan te jagen, cybercrime is helaas een realiteit geworden.

We adviseren elke ondernemer om goed na te denken over de beveiliging van zijn data en IT infrastructuur. Deze oefening is niet enkel weggelegd voor grote bedrijven, ook als zaakvoerder van een KMO of zelfs een eenmanszaak moet je tegenwoordig maximale aandacht hebben voor dataveiligheid.

We maken het je graag gemakkelijk en geven je in deze checklist  “Cybersecure ondernemen en thuiswerken” een introductie in de wondere wereld van dataveiligheid. Dit is géén IT gids om na 1 bladzijde weer dicht te slaan, we zijn bij Sirius Legal immers zelf geen IT experten.

Wat mag je dan wél verwachten:

  • We bespreken kort de explosieve cybercrime evoluties sinds de uitbraak van Covid-19,
  • Je krijgt 10 praktische tips voor veilig thuiswerken
  • We helpen je om bewustwording te creëren bij je personeel
  • Wil je aan de slag gaan? Dan geven we je een gouden tip mee als startbasis.
Relevant blogartikel

Iemand nog een datalek te melden? Durf jij nog twijfelen aan de noodzaak van cyber security?

Vul even het formulier in en je krijgt onze checklist meteen in je mailbox. Heb je nog vragen bij de concrete uitwerking hiervan voor jouw bedrijf? Contacteer gerust onze specialist ter zake: Roeland Lembrechts – roeland@siriuslegal.be

Hulp nodig? Boek een gratis gesprek met Roeland Lembrechts

Download de checklist

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden