Legal Kickstarter

vanaf €900 excl. BTW

Een nieuw bedrijf opstarten en runnen is een hele uitdaging. Je moet van heel wat zaken op de hoogte zijn en er komen duizenden vragen op je af. Net daarom is het belangrijk om je van bij de start goed te laten adviseren door partijen met kennis van zaken en ervaring in de sector waarin je actief wil zijn.

Sirius Legal heeft de voorbije jaren heel wat ervaring opgebouwd in het begeleiden van start-ups in diverse sectoren en binnen haar expertisedomeinen. Zo begeleiden wij dagelijks ondernemers die met nieuwe technologieën aan de slag gaan zoals Internet of Things, Artificial Intelligence, blockchain, … Daarnaast staan wij heel wat cliënten uit de mediasector bij zoals productiehuizen, bedenkers van TV-formats, vloggers en bloggers, filmmakers, reclamebureaus,…
Als vaste partner van Safeshops.be begeleiden wij eveneens startende ondernemers in de wereld van e-commerce. Wij staan ook geregeld cliënten bij in de reissector, sector van kansspelen, IT-sector, creatieve sectoren, …

Wat houdt de Legal Kickstarter precies in?
 • Een pakket op maat van jouw bedrijf

  Speciaal voor startende ondernemingen ontwikkelden wij onze Legal Kickstarter: een juridisch adviespakket aan een vast tarief en dus zonder verrassingen aan het einde van de rit. 

 • Type pakketten

  Het “basis” pakket richt zich op de ondernemer die als freelancer of consultant aan de slag gaat of die een bedrijf opstart in de meest diverse sectoren. Dit is een basis waarmee nagenoeg elke onderneming (eenmanszaak of vennootschap) zou moeten kunnen starten.

  Het “webshop” pakket is er voor ondernemers die starten met een webshop. Sirius Legal is als juridische partner van Safeshops en  FEWEB (Federatie van Webbouwers) de geschikte partner voor alle advies omtrent webshops.

  Het “tech start-up” pakket is er voor start-ups die met nieuwe technologieën aan de slag willen gaan waaronder Blockchain, Artificiële Intelligentie, Internet of Things,… In functie van wat jij wenst te ontwikkelen, zoeken wij een match met één van onze advocaten om je bij te staan. 

   

   BASISWEBSHOPS(TECH) START-UPS
  Voor wie?Voor startende ondernemers en freelancers.Voor webshop start-ups.Voor start-ups die met nieuwe technologieën aan de slag gaan.
  Pakketprijs€ 900 (excl. BTW)€ 1.500 (excl. BTW)€ 2.400 (excl. BTW)
  Inhoud van het pakketAdviesgesprek in onze kantoren te Mechelen of videocall
  Algemene Voorwaarden
  Privacy en cookie policy
  Website check (verplichte vermeldingen, privacy, ...)Opmaak van 1 overeenkomst: vb. verwerkersovereenkomst, licentieovereenkomst,…
  Opmaak van 1 overeenkomst: vb. verwerkers-, samenwerkings-, distributie-, aandeelhouders-, arbeids-, consultancy overeenkomst,…Toegang tot 2 template overeenkomsten: vb. verwerkers-, licentie-, aandeelhouders-, samenwerkings-, arbeidsovereenkomst,cessie van auteursrecht…
  Review/opmaak NDA
  Registratie merknaam of depot tekening/model (BOIP of EUIPO) OF 3 uur advies (over privacy, vennootschapsrecht, fiscaliteit, auteursrecht,…) te spenderen gedurende 1 jaar na start van de samenwerking
  Een korting op het uurtarief voor de eerste 10 uur: 150€/uur
  Optionele dienstenOnderzoek handelsnaam en merkbescherming EUIPO of BOIP (+ € 500)Onderzoek handelsnaam en merkbescherming EUIPO of BOIP (+ € 500)Website check: verplichte vermeldingen, privacy, ... (+ € 250)
  Review overeenkomst (tot 10 pagina’s in Nederlands/Engels/Frans) (+ € 300)
  Snelle dienstverleningEen 1ste gesprek kan steeds plaatsvinden binnen 1 week na jouw aanvraag.
Werkwijze
 • Opstart project

  Contacteer ons via het formulier of per mail. Wij contacteren je snel voor een eerste verkennend gesprek en bekijken samen welk pakket het best past bij jouw noden. 

 • Wij gaan aan de slag

  Op basis van ons gesprek en de informatie die je ons bezorgt, gaan wij voor jou aan de slag en leveren wij jou de afgesproken documenten op maat op. 

 • Afsluiten project

  Zodra voor jou alles duidelijk is en je dit kan implementeren in je dagelijkse werking, ontvang je van ons een ereloonstaat voor het afgesproken bedrag. Eventuele meerwerken die niet vooraf gesignaleerd werden, worden niet aangerekend. Lees hier de algemene voorwaarden van deze Legal Kickstarter dienstverlening. 

 • Voor startende ondernemers en freelancers
 • Razendsnel geholpen!
 • Je start-up juridisch helemaal in orde

Contacteer ons

Interessant voor jou op onze blog

15.09.2021 Bart Van den Brande

Dankzij deze strengere wettelijke betalingstermijnen geraak jij straks sneller betaald

Vanaf begin 2022 worden kleine ondernemers nog beter beschermd in hun onderhandelingen met grotere klanten door de invoering van...

Advies nodig? Contacteer ons gerust!