Ja, wij hebben een webshop 😉.

Ben je op zoek naar juridisch advies of het betere maatwerk voor je contracten of policies? Check ons aanbod!

SIRIUS On Stage
Webinar Accessibility Act: bekijk hier de opname!

Het live webinar over de Accessibility Act in samenwerking met Humix zit erop. Aan de reacties te horen, mogen we bescheiden stellen dat het een succeseditie was! Wil je het graag nog eens herbekijken of was je verhinderd? De opname vind je hieronder, alsook enkele backstage foto’s als uitsmijter. 

Voor al je juridische vragen kan je terecht bij Bart Van den Brande (bart@siriuslegal.be). Voor vragen aan Humix, stuur een mailtje naar Debbie Gijsbrechts (accessibility@humix.be)! Wij kijken al uit naar een volgende editie! 

Bart en Debbie

De digitale samenleving hoort toegankelijk te zijn voor iedereen. Blij om met de experts van Humix de nodige awareness te creëren bij bedrijven via dit webinar.

Bart Van den Brande
Managing Partner
Gids toegankelijkheid verzekerd

Toegankelijkheid verzekerd: check onze gids! 

Ter aanvulling van het webinar kan je ook onze Accessibility Gids gratis downloaden. In deze gids bespreken we eerst de impact en reikwijdte van de EAA op websites en e-commerce. Vervolgens nemen de User Experience experten van Humix je mee in een reeks van do’s en don’ts voor jouw website, zo wordt die nieuwe wet voor jou meteen concreet.