Ja, wij hebben een webshop 😉.

Ben je op zoek naar juridisch advies of het betere maatwerk voor je contracten of policies? Check ons aanbod!

06/02/2019

Met trots verwelkomen wij Roeland Lembrechts bij Sirius Legal

Leesduur: 2 minuten

Bij Sirius Legal proberen we inmiddels sedert negen jaar aan te tonen dat juridische dienstverlening ook anders kan.  Door een snellere service, een focus op een aantal gerichte sectoren én een persoonlijke aanpak maken wij graag een verschil.  Sirius Legal groeide intussen uit tot een vaste juridische speler in een hele reeks van creatieve en technologische sectoren.  

 

Het cliënteel van Sirius Legal bestaat uit reclamebureaus en adverteerders.  webbouwers, software developers, kunstenaars en ontwerpers, online dienstverleners en online handelaars, bedrijven uit de kansspelwereld, consultants en start-ups. Wij staan hen bij met gespecialiseerd advies in databescherming, intellectuele eigendom, softwarebescherming, mediarecht, reclamerecht en nieuwe technologie, maar evengoed in fiscaal en vennootschapsrecht en (internationaal) handels- en contractenrecht.

En omdat stilstaan achteruitgaan is, werkt Sirius Legal aan hoog tempo verder aan de toekomst. We zijn dan ook bijzonder trots op de komst van Roeland Lembrechts als nieuw lid van ons team vanaf 1 februari 2019.

Roeland is een ervaren advocaat die na het behalen van een Master of Criminology aan de KU Leuven in 2005, zijn Master in de Rechten haalde aan de Universiteit Antwerpen in 2009.  Daarna begon Roeland zijn carrière aan de balie Mechelen waar hij tot 2019 bij het advocatenkantoor In Iure Constans werkte in het burgerlijk- en ondernemingsrecht met focus op contracten en aansprakelijkheid.

Roeland is actief als bestuurslid van de vakgroep verbintenissenrecht van de balie Provincie Antwerpen en is secretaris van het vaktijdschrift Today’s Lawyer, een tijdschrift dat zich richt op de advocaat als ethisch en innoverend ondernemer met aandacht voor de digitalisering en modernisering van het beroep.

Roeland heeft een bijzondere interesse in het contracten- en aansprakelijkheidsrecht binnen de digitale eengemaakte markt.  Hij is bovendien sinds 2017 gecertifieerd DPO en zal vanuit die ervaring onder andere het data protection team bij Sirius Legal versterken.

U kan Roeland bereiken op roeland@siriuslegal.be of op +32 494 234 983.

Over de auteur

Bart
Van den Brande

Ik ben de oprichter en Managing Partner van Sirius Legal.  In 2010 besloot ik de Brusselse advocatenwereld achter me te laten om op een and...

Sorry, no posts matched your criteria.