Legal Kickstarter

Legal Kickstarter

Een nieuw bedrijf opstarten en runnen is een hele uitdaging. Je moet van heel wat zaken op de hoogte zijn en er komen duizenden vragen op je af. Net daarom is het belangrijk om je van bij de start goed te laten adviseren door partijen met kennis van zaken en ervaring in de sector waarin je actief wil zijn.

Sirius Legal heeft de voorbije jaren heel wat ervaring opgebouwd in het begeleiden van start-ups in diverse sectoren en binnen haar expertisedomeinen.

Zo begeleiden wij dagelijks ondernemers die met nieuwe technologieën aan de slag willen gaan zoals Internet of Things, Artificial Intelligence, blockchain, …  Daarnaast staan wij heel wat cliënten uit de mediasector bij zoals productiehuizen, bedenkers van TV-formats, vloggers en bloggers, filmmakers, reclamebureaus,…  Als vaste partner van Safeshops.be begeleiden wij eveneens startende ondernemers in de wereld van e-commerce. Wij staan ook geregeld cliënten bij in de reissector, sector van kansspelen, IT-sector, creatieve sectoren, …

Speciaal voor startende ondernemingen ontwikkelden wij onze Legal Kickstarter: een juridisch adviespakket aan een vast tarief en dus zonder verrassingen aan het einde van de rit. Bovendien kunnen wij een eerste kennismakingsgesprek inplannen binnen één week na je aanvraag zodat je zo snel mogelijk vooruit kan.


Dit aanbod is voorbehouden voor starters en dit tot 3 jaar na hun eerste inschrijving in de K.B.O.

 

 


Type pakketten

Het “basis” pakket richt zich op de ondernemer die als freelancer of consultant aan de slag gaat of die een bedrijf opstart in de meeste diverse sectoren. Dit is een basis waarmee nagenoeg elke onderneming (eenmanszaak of vennootschap) zou moeten kunnen starten.

Het “webshop” pakket richt zich op ondernemers die starten met een webshop . Sirius Legal is als juridische partner van Safeshops en lid van FEWEB (Federatie van Webbouwers) de geschikte partner voor alle advies omtrent webshops.

Het “tech start-up” pakket richt zich op start-ups die met nieuwe technologieën aan de slag willen gaan waaronder Blockchain, Artificiële Intelligentie, Internet of Things,… In functie van de dienst of het product die je wenst te ontwikkelen, zoeken wij een match met één van onze advocaten die jou kan bijstaan vanuit zijn/haar expertise.


Contact

Ben jij een startende ondernemer en heb je interesse in ons juridisch starterspakket? Vul dan onderstaand formulier in en je hoort snel van ons!