Ja, wij hebben een webshop 😉.

Ben je op zoek naar juridisch advies of het betere maatwerk voor je contracten of policies? Check ons aanbod!

An Haenen

Ik ben Marketing & Relationships Manager bij Sirius Legal en maakte in 2018 een carrièreswitch van de marketing en communicatiewereld naar een advocatenkantoor. Ik startte mijn carrière in online marketing, toen online advertising nog in zijn kinderschoenen stond. 20 jaar lang deed ik ervaring op in de ecosystemen van de meest fantastische brands: Rabobank.be, Telenet, Mediahuis, De Persgroep, … 

An Haenen_Sirius Legal
Connecteer:

Over An

Als online marketeer worstelde ik me steeds vaker door de legal do’s and dont’s van mijn campagnes en acties. “Mag dat? Heb ik toestemming nodig, moeten we dat niet eens voorleggen aan een advocaat?”. De marketeer van vandaag staat voor gigantische uitdagingen en krijgt er eigenlijk een job bij: al je data en acties legal compliant krijgen.
Match dat met de wereld van advocatuur en je creëert voor jezelf een fantastische job:

een innovatief vooruitstrevend advocatenkantoor bijstaan in innovatietrajecten, communicatie, partnerships en product offerings. Spreken met cliënten over hun marketing uitdagingen en hands-on advies geven over data compliance, daar word ik gelukkig van. 

Verder ben ik een #proudmom van 2 kinderen, heb ik een online shopping verslaving, hou ik van vakanties in de bergen en ben ik een fervent Italië liefhebber. 

Eens kennismaken? Plan hier jouw meeting.