Ja, wij hebben een webshop 😉.

Ben je op zoek naar juridisch advies of het betere maatwerk voor je contracten of policies? Check ons aanbod!

Arina Gorbatyuk

Al vroeg in mijn professionele leven ontdekte ik mijn passie voor intellectueel eigendomsrecht. Ik verhuisde naar het buitenland om dit fascinerende rechtsgebied te bestuderen. Hoewel het leven en werken in een vreemde omgeving uitdagingen met zich meebracht, bleek de ervaring zowel geestverruimend als verrijkend te zijn.

Ik begon mijn carrière in het intellectuele eigendomsrecht als doctoraatsonderzoeker aan de KU Leuven. Tijdens deze periode behaalde ik mijn diploma, sleepte ik twee nationale academische beurzen in de wacht, publiceerde ik verschillende papers en gaf ik presentaties op verschillende internationale podia. In 2019-2023 doceerde ik ook het vak ‘Internationaal en Europees Octrooirecht’ van de KU Leuven Master in Intellectuele Eigendom en ICT-recht.

Connecteer:

Over Arina

Mijn voortdurende streven naar professionele ontwikkeling en het versterken van mijn expertise leidde ertoe dat ik een nieuw carrièrepad insloeg. In 2023 startte ik bij Sirius Legal, waar ik mijn theoretische kennis actief omzet in de praktijk. Mijn activiteiten omvatten adviserende en contractuele werkzaamheden op alle primaire gebieden van het intellectuele-eigendomsrecht en het IT-recht.

Momenteel studeer ik af aan een master in Belgisch recht, een cruciale stap op weg naar de overstap van juridisch consulent naar advocaat. Persoonlijk vind ik het leuk om te lezen, te reizen, culturele evenementen te ontdekken en tijd door te brengen met mijn gezin.