Ja, wij hebben een webshop 😉.

Ben je op zoek naar juridisch advies of het betere maatwerk voor je contracten of policies? Check ons aanbod!

Justine Schiepers

Na het behalen van mijn master in Economisch Recht aan de Vrije Universiteit Brussel, besloot ik mijn horizonten te verruimen door het volgen van een tweede master in Global Management aan de Antwerp Management School. Dankzij deze opleiding kreeg ik meer inzicht in zakelijke dynamiek en internationale perspectieven. Sedert september 2023 ben ik aangesloten bij de balie van Antwerpen.

Justine Schiepers - Sirius Legal
Connecteer:

Over Justine

Mijn interesse naar de samensmelting tussen recht en digitalisering vond zijn oorsprong in mijn masterthesis. Zo was het onderwerp van mijn thesis “de elektronische oprichting van een besloten vennootschap”. Deze thesis schreef ik in volle corona tijd, toen duidelijk werd dat de digitalisering van de samenleving onvermijdelijk is. Het valt niet te ontkennen dat technologie niet alleen de manier waarop we leven verandert, maar ook veel belangrijke juridische vraagstukken met zich meebrengt. Ik begeleid met veel passie onze cliënten bij al deze vraagstukken.

Buiten de werkuren zal je mij voornamelijk bij mijn vrienden en familie vinden, want dat vind ik het allerbelangrijkste. Daarnaast heb ik ook een passie voor koken en probeer ik zo veel mogelijk te sporten.