Pieter Dirix

Ik ben advocaat-stagiair bij Sirius Legal en ben aangesloten bij de balie van Antwerpen. In 2020 studeerde ik met onderscheiding af als Master in de Rechten aan de Universiteit van Antwerpen. In 2021 behaalde ik een bijkomende Master IP & ICT recht aan de KU Leuven terwijl ik ervaring opdeed in zowel de advocatuur als consultancy.  

Pieter Dirix
Connecteer:

Over Pieter

Het was altijd mijn droom om advocaat te worden, maar ik vroeg me steeds af of het mogelijk was om deze traditionele sector te combineren met een moderne insteek. Toen ik zag dat Sirius Legal zowel deze gedachte als mijn passie voor technologie, intellectuele eigendom en databescherming deelde, heb ik geen moment getwijfeld om mezelf kandidaat te stellen.

Voorkomen is beter dan genezen. Ik help dus graag met het uitdenken van een gepaste strategie om (juridische) problemen te vermijden. Natuurlijk is dit niet altijd mogelijk. Als het kwaad al geschied is, trek ik met veel enthousiasme ten strijde om jouw rechten te verdedigen.
Buiten het werk om spendeer ik het liefst mijn tijd met vrienden, het maken van muziek en ben ik een echte surf en fitness fanatiekeling.

Boek een vrijblijvend intakegesprek met ons team