Ja, wij hebben een webshop 😉.

Ben je op zoek naar juridisch advies of het betere maatwerk voor je contracten of policies? Check ons aanbod!

Ken jij de community van technologische freelancers al?

Leesduur: 2 minuten

Sinds kort is Sirius Legal de juridische partner van Agoria Techlancers, dé community voor technologische freelancers. Aan alle tech freelancers binnen ons netwerk en cliënteel: wij vertellen je graag waarom wij geloven dat Agoria Techlancers iets voor jou is. Hiervoor spraken we met Geert Jacobs, Program Manager van Agoria Techlancers.

War on talent

In de technologische industrie ontwaren wij een aantal trends. Zo is er bij onze bedrijven enerzijds een noodzaak tot digitalisering en automatisering, maar anderzijds is er ook een grote nood aan talent. Vandaag is die ‘war for talent’ meer dan ooit voelbaar. Daarom zetten wij in op technologische freelancers met het initiatief ‘Techlancers’. Agoria Techlancers is dé community voor technologisch geïnspireerde freelancers. Wij willen die mensen helpen om echt het verschil te maken in de arbeidsmarkt.

Agoria Techlancers in een notendop

  • Kom in contact met +2000 bedrijven en freelancers in complementaire niches

Agoria heeft deze community opgericht om ervoor te zorgen dat technologische freelancers in aanvullende niches met elkaar kunnen netwerken en toegang kunnen krijgen tot het mooie netwerk van meer dan 2000 leden, waaronder maakbedrijven en digitale bedrijven.

  • Verruim je kennis

Agoria Techlancers is een onuitputtelijke bron van kennis. Zo kan je als lid van onze community extra voordelig deelnemen aan alle inhoudelijke opleidingen van Agoria. Op die manier blijft jouw kennis over je vakgebied en de markten waarin je actief bent gegarandeerd up-to-date. 

  • Geef jezelf ruimte om te ondernemen én maak gebruik van onze vele partnervoordelen

We hebben een zeer laagdrempelig lidmaatschap bij Agoria Techlancers. Als freelancer word je sterk ondersteund ondernemerschap, zowel juridisch en fiscaal als op het vlak van accounting en human resources.  Bovendien is er een waaier aan partnervoordelen die de Techlancers echt een duwtje in de rug geven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ondernemersadvies of het gebruik maken van onze trendy coworking ruimtes.

 

Kostprijs en inschrijven

We bieden je een netwerk van +2000 bedrijven en freelancers, inhoudelijke opleidingen, begeleiding als ondernemer etc. voor amper 250 euro. Interesse in ons aanbod? Neem een kijkje op www.techlancers.be of bekijk het filmpje van Agoria Techlancers op YouTube

Schrijf vandaag nog in met de code SIRIUS1MAANDGRATIS en krijg één maand gratis lidmaatschap! 

Heb je nog vragen over de werking van Agoria Techlancers? 

 

Neem gerust contact op met Geert Jacobs, Program manager van Agoria Techlancers.

GSM: +32 472 426 556

E-mail: geert.jacobs@agoria.be

Over de auteur

An
Haenen

Ik ben Marketing & Relationships Manager bij Sirius Legal en maakte in 2018 een carrièreswitch van de marketing en communicatiewereld n...


Digitale start-ups

Idealiter staat jouw start-up juridisch helemaal op punt. Kijk verder dan enkel het betere contractenwerk, maar kies een sparring partner die met je meedenkt en alle juridische valkuilen voor je afdekt. 


AI en blockchain

De digitalisering van onze economie brengt heel wat juridische uitdagingen met zich mee. Wij adviseren je graag over de juridische impact van AI, Blockchain, cryptocurrencies, Internet of Things en digitale handtekeningen.


Web & app & software development

Actief in web, app of software development? Dan zorg je maar beter dat de projecten die je oplevert juridisch helemaal op punt staan. En de relaties met je klanten zitten meestal wel goed… tot het eens fout gaat, toch? 


Cyber security

Ook jouw bedrijf kan het slachtoffer worden van cybercriminaliteit, de meldingen rond cybercrime nemen exponentieel toe. Wij helpen je bij de opzet van een performant technisch én juridisch cyber security beleid.


E-commerce

Heb je een webshop of wil je er een starten? Laat je juridisch adviseren door onze e-commerce experten. In een mum van tijd is je webshop compliant!