Website Certifier

€995 excl. BTW

De website certifier is dé juridische tool voor e-commerce spelers en hun agentschappen. Het merendeel van Belgische websites en e-commerce sites voldoet niet aan alle wettelijke verplichtingen. Sirius Legal biedt een snelle en efficiënte audit van je website, zodat je met een gerust gemoed zaken kan doen op het internet, zonder risico op boetes of klachten.

Als specialist in e-commerce en als legal partner van Safeshops.be weten wij als geen ander welke precies de aandachtspunten zijn voor je bedrijf en website. 

Onze Website Certifier is evenzeer geschikt voor social media platformen, actiesites, discussiefora, algemene en informatieve bedrijfswebsites, online radio, websites met user generated content, online veilingsites, …

Wat houdt de Website Certifier precies in?
 • Legal checks
  • verplichte vermeldingen voor alle websites
  • respect voor privacy- en cookiewetgeving
  • respect voor de marktpraktijken bij e-commerce (prijsaanduiding, leveringstermijnen, 14 dagen bedenktijd, solden) en eerlijke concurrentie
  • vergelijkende en misleidende reclame en informatie ten aanzien van de consument
  • de opzet van jouw verkoopproces bij e-commerce
  • de inhoud van je algemene voorwaarden bij e-commerce, social media platformen,  of bij discussiefora, …
  • specifieke wetgeving die van toepassing is op jouw activiteiten
 • Policies

  In samenspraak stellen wij jouw verkoopsvoorwaarden op (in het geval van een e-commerce site) en adviseren we jou bij de opmaak van je privacy policy. Als je een dataregister voorhanden hebt, kunnen we je privacy policy zelfs helemaal op punt stellen. 

Werkwijze
 • Opstart project

  Contacteer ons via het formulier of per mail en vertel ons welke webshop je graag wil laten verifiëren. Wij nemen contact met je op om even kennis te maken en een aantal gerichte vragen te stellen over jouw website, bedrijf en activiteiten. 

 • Wij gaan aan de slag

  Na een afstemmingsmoment gaan wij aan de slag voor jou. Binnen 5 dagen krijg je van ons een praktische en hands-on analyse met aanduiding van de vastgestelde risico’s en onze tips om deze weg te werken. We leveren je ook de nodige policies aan om te integreren in je website. 

 • Afsluiten project

  Zodra voor jou alles duidelijk is en je aan de slag kan met de implementatie van ons advies, ontvang je van ons een ereloonstaat van €995 excl. BTW. Eventuele meerwerken worden niet aangerekend. Lees hier de algemene voorwaarden van deze Website Certifier dienstverlening. 

 • Je website legalwise op punt
 • Advies door specialisten in e-commerce
 • To the point advies
Helder. Toegepast. To-the-point. Zo kan ik de aanpak tijdens een website certifier omschrijven. Wij slapen als agency op onze twee oren omdat alles wettelijk in orde komt. En onze klanten worden er alleen maar beter van. Doen! Pieter-Jan Mollie - Stamhoofd - ThinkEdge
website_certifier_website_legal_check

Contacteer ons

Andere relevante tools voor jou

Checklist voor startende webshops

Wil je graag starten met een webshop? Met deze juridische checklist heb je alles in handen om je webshop juridisch helemaal op te punt te stellen, rekening houdend met de toepasselijke wetgevingen voor jouw business. 

Nieuwe BTW-regels voor e-commerce

Vanaf 1 juli 2021 moet jouw webshop voldoen aan de nieuwe BTW-regels voor e-commerce. Download hier gratis een overzicht van de belangrijkste wijzigingen!

BTW Checker

Sinds 1/7/2021 zijn de nieuwe BTW-regels voor e-commerce van toepassing op jouw webshop. Gebruik onze BTW Checker en jouw prijsbeleid staat meteen goed!

Interessant voor jou op onze blog

23.04.2020 Bart Van den Brande

Geen e-commerce zonder analytics data

Zonder analytics geen e-commerce.  Wie zijn klant niet kent en begrijpt kan onmogelijk zijn producten zo optimaal mogelijk aan ...

Must read

23.11.2021 Roeland Lembrechts

Standaarden voor veilige websites: wat betekent dit nu concreet?

Advies nodig? Contacteer ons gerust!