Ja, wij hebben een webshop 😉.

Ben je op zoek naar juridisch advies of het betere maatwerk voor je contracten of policies? Check ons aanbod!

03/06/2022

Leer alles over merkbescherming en merkdepots

Leesduur: 3 minuten
Deel dit artikel

Wij wijzen ondernemers er consequent op hoe belangrijk het is om je eigen naam, je eigen merk te claimen en een budget te voorzien om daarvoor de nodige bescherming aan te vragen. Wij verzorgen trouwens niet alleen het merkdepot zelf, maar doen voorafgaand een uitgebreid onderzoek of merkencheck. Dit kost je geen handen vol geld, ontdek in deze video de kostprijs van merkbescherming en hoe je best aan de slag gaat. 

Ontdek hier onze merkdepot service

De fixed rate voor onze bijstand is 650 euro excl. BTW per individuele merkaanvraag (dat is zonder de depotkost, die betaal je rechtstreeks aan het merkenbureau).  Als je verschillende merken tegelijk wil deponeren (bijvoorbeeld 2 namen of een naam én een logo), voorzien we altijd graag een gepaste korting.

 

 

Relevant blogartikel

Goed nieuws als je je merk wil deponeren: EU subsidies zorgen voor kortingen tot 75%

Over de auteur

Bart
Van den Brande

Ik ben de oprichter en Managing Partner van Sirius Legal.  In 2010 besloot ik de Brusselse advocatenwereld achter me te laten om op een and...

Sirius Talks

Ook interessant voor jou

Juridische tips voor Influencer Marketing

Kijktijd:

Moet je je zorgen maken over GDPR boetes?

Kijktijd:

De juridische machtsstrijd tussen Google en EU

Kijktijd:

Alles over Intellectuele Eigendom


Bescherm je IP

Welke intellectuele eigendomsrechten kan jij inroepen? We adviseren je graag bij auteursrecht, softwarebescherming, databankrecht, tekeningen en modellen, merkenrecht, knowhow en bedrijfsgeheimen, …


Bestrijd namaak

Een copycat is met je product aan de haal en verkoopt het online of op de zwarte markt aan bodemprijzen. Ga best meteen over tot actie, maar laat je begeleiden door een expert! 


IP contracten

Goede afspraken (contracten) maken goede vrienden. Dat geldt ook voor je intellectuele eigendom natuurlijk.  Jouw creaties zijn goud waard, bescherm ze goed!