Data Protection Officer as a Service

Data Protection Officer nodig

De GDPR wetgeving verplicht veel bedrijven en non-profit organisaties tot het aanstellen van een Data Protection Offer (DPO).

Ben je ook op zoek naar een ervaren en betaalbare DPO? Onze GDPR specialisten kunnen de rol van DPO voor je bedrijf of organisatie invullen en zorgen dat je aan alle relevante privacywetgeving voldoet.

Ons team werkt daarbij in-house of op afstand, in functie van de noden en omvang van uw bedrijf en altijd tegen een passend tarief.


Waarom een DPO via Sirius Legal

Vakkennis

De advocaten van Sirius Legal hebbej een jarenlange ervaring in privacy en databescherming. Wij beheersen zeer goed onze materies, maar voorzien ook opleidingen via Data Protection institute, WoltersKluwer, Infotopics, etc. Daarnaast zijn we erkend arbiter in geschillen rond data protection bij Lexpert/Arbiters.be.

Flexibiliteit en betaalbaarheid

Sirius Legal werkt graag samen op een flexibele basis en aan een transparant tarief op maat van je onderneming. Van KMO tot multinational én met ruime ervaring in de non-profitsector.

Tarieven vanaf € 500 per dag (excl. BTW) voor kleine ondernemingen en verenigingen. Vaak volstaat 1 dag per maand. 

Snel inzetbaar

Onze Data Protection Officers zijn meteen beschikbaar en inzetbaar.

All round kennis

Onze advocaten zijn niet enkel privacyspecialisten, ze hebben een ruime ervaring in alle aspecten van het internetrecht, intellectuele eigendom, consumentenbescherming, … Daarnaast zijn er in het Sirius Legal team ook advocaten in vennootschapsrecht, fiscaal recht, arbeidsrecht en contractenrecht.

 


Meer informatie

Heeft je onderneming een Data Protection Officer nodig?
Contacteer ons vrijblijvend via onderstaand formulier