Data Protection Officer as a Service

Data Protection Officer nodig

De GDPR verplicht veel bedrijven en non-profit organisaties tot het aanstellen van een DPO.

Bent u ook op zoek naar een ervaren en betaalbare DPO? Onze GDPR specialisten kunnen de rol van DPO voor uw bedrijf of organisatie invullen en zorgen dat u aan alle relevante privacywetgeving voldoet.

Ons team werkt daarbij in-house of op afstand, in functie van de noden en omvang van uw bedrijf en altijd tegen een passend tarief.


Waarom een DPO via Sirius Legal

Vakkennis

Ons team heeft uitgebreide en jarenlange ervaring in privacy en databescherming. Wij kennen niet enkel onze materie, wij leiden ook anderen op via Data Protection institute, WoltersKluwer, Infotopics en we zijn erkend arbiter in geschillen rond data protection bij Lexpert/Arbiters.be.

Flexibiliteit en betaalbaarheid

Wij streven naar een flexibele samenwerking, met een transparant tarief op maat van uw onderneming. Van KMO tot multinational én met ruime ervaring in de non-profitsector.

Tarieven vanaf 500 euro per maand (excl. BTW) voor kleine ondernemingen en verenigingen.

Snel inzetbaar

Onze DPO’s zijn direct inzetbaar.

All round kennis

Onze advocaten zijn niet enkel privacyspecialisten, ze hebben een ruime ervaring in alle aspecten van het internetrecht, intellectuele eigendom, consumentenbescherming, …

Andries Hofkens

Andries Hofkens

Bart Van den Brande

Bart Van den Brande

Freekje De Vidts

Freekje De Vidts

 

 


Meer informatie

Contacteer ons vrijblijvend via onderstaand formulier

Naam
Bedrijf
Adres
E-mail
Waarmee kunnen wij u helpen?
*

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met onze privacy policy en worden enkel gebruikt om contact met u op te nemen in het kader van uw informatieverzoek.