Campaign Checker

€400 excl. BTW

Een snelle check nodig van je reclamecampagne alvorens je deze voorstelt aan de adverteerder? Of nog even gemoedsrust nodig voor je campagne live gaat?  Sirius Legal heeft ruime ervaring in het bijstaan van reclamebureaus en adverteerders die onze dienstverlening weten te appreciëren.
Twijfel je of je een bepaalde foto mag gebruiken in een reclamecampagne, of je je concurrent bij naam mag noemen, hoe je een wedstrijd op Facebook mag opzetten en of daarvoor een reglement vereist is?  Heb je vragen over krasloten, Google Ads, merkenrecht, solden, gezamenlijk aanbod, vergelijkende reclame …?  Onze Campaign Checker biedt snel en professioneel advies.

Wat houdt de Campaign Checker precies in?
 • No matter what

  Het maakt niet uit welk type campagne je ons wil voorleggen, elke media-uiting valt onder het Campaign Checker concept. Heb je een auteursrechtelijke vraag voor een tv-spot? Heb je een spannend concept voor vergelijkende reclame? Wil je zeker zijn dat de teksten van je Google Ads juridisch helemaal sluitend zijn? Wil je een wedstrijd, cashback of member-get-member actie opzetten? Wij adviseren je graag!

 • Pragmatisch advies

  Verwacht van ons geen complexe juridische adviezen die uitgeschreven zijn in lange epistels. Met ons pragmatisch advies weet je meteen wat kan en niet kan. Beter nog, wij denken creatief mee en proberen de meest wilde campagne ideeën overeind te houden. Wij zeggen niet standaard “neen, dat mag niet”, maar zoeken mee naar de beste oplossingen voor jouw campagne en acties.  

 • Snel, sneller, snelst

  In de reclamewereld moet het snel gaan. Ons advies krijg je liever gisteren dan morgen. Die concepten moeten immers dringend naar de klant. Dat wedstrijdreglement is echt wel dringend, want die actie start volgende week al. We kennen het klappen van de zweep, op ons kan je rekenen!

Werkwijze
 • Opstart project

  Contacteer ons via het formulier of per mail en bezorg ons meteen jouw vragen en relevante documenten. Dat kan een ruwe schets of concept zijn, een concrete advertentie, een beschrijving van een actie, een spreadsheet met Google Ads copy, … je snapt het wel… 

 • Wij gaan aan de slag

  Na een afstemmingsmoment via videocall gaan wij aan de slag. Binnen de 48u ontvang je een praktische en hands-on analyse met aanduiding van de vastgestelde risico’s en onze tips om deze op te lossen. 

 • Afsluiten project

  Zodra jij verder kan met ons advies, ontvang van je ons een ereloonstaat van €400 excl. BTW. Eventuele meerwerken worden niet aangerekend. Lees hier de algemene voorwaarden van deze Campaign Checker dienstverlening. 

Super, dank jullie wel voor het fantastische werk! Dan is het nu aan ons om de wedstrijd op te zetten en er een succes van te maken! Sarah Standaert - Customer Experience Specialist - Mazda Motor Belux
 • To the point advies
 • Binnen de 48u geholpen
 • Creatieve oplossingen
campaign_checker

Jouw campagnevraag

Interessant voor jou op onze blog

Populair artikel regels_influencer_marketing
07.12.2020 Bart Van den Brande

Weldra nieuwe regels voor influencer marketing op social media?

Binnenkort wordt de nieuwe Europese Richtlijn Audiovisuele Mediadiensten (AVMS Richtlijn) omgezet in het Vlaamse Mediadecreet. ...

Must read

23.11.2020 Matthias Vandamme

Juridische aandachtspunten voor je business op social media

19.11.2020 Valeska De Pauw

Black Friday: 4 aandachtspunten voor je reclamecampagnes

01.10.2020 Bart Van den Brande

Binnenkort strengere regels voor targeted advertising?

Advies nodig? Contacteer ons gerust!