Alweer vier kaarsjes uit te blazen voor Sirius Legal: dankuwel daarvoor aan ons cliënteel!

Het is tijd om wat kaarsjes uit te blazen hier bij Sirius Legal.  Het is binnen enkele dagen vier jaar geleden dat Dirk Bogaerts en Bart Van den Brande besloten om hun toenmalige associatie te verlaten en een eigen kantoor te beginnen.  Na vier jaar is het tijd voor een update: een nieuw logo, een nieuwe huisstijl, nieuwe kantoren, een nieuwe website, nieuwe medewerkers, maar natuurlijk nog steeds dezelfde service die u na al die tijd van ons gewoon bent.

Dankuwel

In de voorbije vier jaar is Sirius Legal uitgegroeid tot een vaste waarde in het juridische landschap en tot een echte specialist in een aantal welgekozen vakgebieden.  Een en ander kon alleen door het vertrouwen dat we telkens opnieuw van u kregen.  Het zijn immers onze cliënten die bepalen hoe succesvol onze associatie is.

Een welgemeende dankuwel dus aan de vele nieuwe gezichten die we in al die tijd mochten begroeten, van de kleinste start-up tot en met enkele grote multinationals.  Dankuwel ook aan de vele cliënten die er vanaf het begin bij waren en die ons tijdens de voorbije jaren trouw zijn gebleven.

Nieuwe gezichten

Intussen zijn we vier jaar later en, na wat tussentijdse wissels, staat vandaag een hecht team van zeven mensen voor u klaar.  Onze of counsel Bart Van Besien en senior associate Andries Hofkens hoeven we u natuurlijk niet meer voor te stellen.  Zij gaven Sirius Legal het voorbije jaar een stevige duw in de rug met hun ervaring en expertise.

Dit najaar werd ons team ook versterkt met twee enthousiaste jonge krachten, Isabelle Verschueren en Ruben Kenis.  U zal eerstdaags ongetwijfeld ook de gelegenheid krijgen om hen te ontmoeten.

Samen met Jelena Vukobratovic die als paralegal ons tax and coporate departement ondersteunt, kan u rekenen op een bijstand bij alle juridische vragen of problemen die ondernemers vandaag tegenkomen op hun weg.

Nieuwe website en nieuwe huisstijl

Die nieuwe gezichten kan u overigens komen ontdekken op onze nieuwe website.  Na vier jaar hadden we het gevoel dat onze website wel een boost kon gebruiken.  Met dank aan een enthousiaste webdesigner kunnen we u vandaag met trots ons nieuwe online kantoor voorstellen.

U vindt ons nog steeds op www.siriuslegal.be, maar u zal bij een bezoek aan onze vernieuwde site snel merken dat we geprobeerd hebben om nóg meer dan voorheen in te zetten op juridisch nieuws en achtergrond.  We zien onze website immers graag als een referentiepunt en een eerste antwoord op uw vragen. in de enkele honderden blogartikels die we de voorbije vier jaar bij elkaar schreven, vindt u ongetwijfeld een eerste richtinggevend antwoord op uw vragen.

Heeft u daarna concrete info nodig van één van onze advocaten, dan kan u vanaf nu zeer eenvoudig rechtstreeks contact opnemen met precies de juiste persoon.  Overal op onze website, bij elk artikel en bij elke informatiepagina, vindt u immers de gegevens van de meest aangewezen persoon binnen ons team.

Sneller, directer en meer to the point dus.  En oh ja, de kleurtjes en lay-out vinden we zelf veel leuker dan voorheen.

In één trek door hebben we gelijk ook onze huisstijl even onder handen genomen.  Eenvoudiger, strakker en duidelijker en daarmee hopelijk een goede weerspiegeling van onze  diensten…

Nieuwe kantoren

Wie onze nieuwe gezichten live wil ontmoeten, is overigens altijd welkom in onze nieuwe kantoren.

Na vier jaar Zaventem was het ook op dit vlak tijd voor iets anders.  Verder weg van de Brusselse files, in een rustige groene omgeving en in een, naar ons idee althans, aardig gebouw uit het eind van de achttiende eeuw: we konden het slechter treffen.

Vanaf begin oktober vindt u ons in de orangerie van het kasteeltje van Kauwendaal in Mechelen (Kauwendaal 28, 2800 Mechelen).  We vergeten natuurlijk onze Brusselse en buitenlandse cliënten niet en om hen te blijven bedienen hebben we vanaf nu een tweede kantoor in de Bastion Tower, in het centrum van Brussel (Marsveldplein 5, 1050 Brussel).

Bent u in de buurt?  Wij hebben graag bezoek, dus spring gerust even binnen.

Nieuwe uitdagingen

We zijn overigens niet van plan om gas terug te nemen voorlopig.  Sirius Legal blijft werken aan de verdere ontwikkeling van haar dienstverlening in het belang van haar cliënteel.

Zo werken we bijvoorbeeld op dit ogenblik aan het lidmaatschap van Sirius Legal bij een in onze ogen erg performant internationaal netwerk van advocatenkantoren.  Sirius Legal zou pas het tweede kantoor in België zijn dat lid kan worden van dit netwerk.  Via de meer dan 100 leden in 45 landen en 150 steden over de ganse wereld, kunnen we onze cliënten eenzelfde wereldwijde service aanbieden die normaal voorbehouden is aan internationale advocatenkantoren.  Bart Van den Brande en Bart Van Besien waren alvast eerdere deze maand te gast op de Autumn Conference in New York om kennis te maken met de verschillende leden van dit netwerk.  We houden u in elk geval op de hoogte van het verdere verloop.

Tegelijk werken we ook aan een nog sterkere lokale aanwezigheid.  Onze verhuis naar Mechelen plaatst ons precies in het midden tussen Antwerpen en Brussel, de twee belangrijkste handelssteden in ons land.  Mechelen zelf heeft bovendien een bruisend zakenleven en één van de uitdagingen voor Sirius Legal is om daaraan de volgende jaren een eigen steentje bij te dragen.

Wij zijn alvast klaar voor de toekomst en om een en ander kracht bij te zetten, nodigen we u graag uit voor ons verhuis- en verjaardagsevent op 21 november in Hotel Montreal in Mechelen en in onze eigen kantoren, 200 meter verderop.

U leest er hier meer over.